Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Supplier Profile

Exposure bij potentiële nieuwe klanten om vervolgens blijvende samenwerkingen aan te gaan.

Het Onventis Supplier Portaal helpt leveranciers bij het vroegtijdig vaststellen van verkoopmogelijkheden en bevordert langdurige samenwerkingen met inkooporganisaties via centraal geregistreerde stamgegevens en klantbeheer. Met een leveranciersprofiel kunnen leveranciers hun diensten onder de aandacht brengen van inkopende bedrijven en zo nieuwe zakelijke relaties aangaan.

Registreren

Met een netwerkprofiel wordt je opgemerkt door inkopende organisaties. Registreer je gratis om producten, klanten en diensten te laten zien.

Verbinden

Het Onventis Netwerk bevordert samenwerking tussen kopers en leveranciers. Met een druk op de knop kunnen bestaande leverancierscontacten aan het portaal gelinkt worden.

.

Verkoop stimuleren

Vergroot de verkoopkansen bij meer dan 1.000 inkooporganisaties met 450.000 geregistreerde gebruikers en 10 miljard euro omzet per jaar.

Open een gratis netwerkaccount

Registratie is snel gedaan in het Onventis Supplier Portaal in slechts enkele stappen. Het leveranciersportaal van Onventis staat open voor alle leveranciers. De registratie, het aanmaken van een leveranciersprofiel, het beheer van klantenrelaties en alle gebruikersrechten zijn gratis. Op supplier.onventis.com kan met de bedrijfsgegevens een zakelijke account aangemaakt worden om zo gevonden te worden door branche-overkoepelende inkooporganisaties.

Leveranciersprofiel onderhouden en gevonden worden

In het portaal kan een profielpagina voor het bedrijf aangemaakt worden. Hier kun je ook alle gebruikers en contactpersonen beheren. Maak het leveranciersprofiel compleet en publiceer het direct na registratie voor het beste resultaat. In aanvulling op de stamgegevens en bedrijfscijfers kan het profiel informatie bevatten over productgroepen op basis van eCl@ss en afzetgebieden. Volledige profielen zijn aantrekkelijker voor potentiële klanten en worden vaker gevonden, vaker benaderd en vaker in overweging genomen voor aanbestedingen.

Beheer met succes je zakelijke relaties

Het Onventis Netwerk bevordert samenwerking tussen kopers en leveranciers. Bestaande leverancierstoegangen kunnen met een klik verbonden worden aan het Onventis Supplier Portaal. Bedrijfs- en gebruikersgegevens kunnen rechtstreeks overgebracht worden vanuit bestaande leveranciersprofielen. De toegang van werknemers tot klanten kan gestuurd worden met de gebruikersbeheerfunctie. Als een klant je toevoegt op het Onventis Netwerk wordt hier direct melding van gemaakt en kan de connectie bevestigd worden.

Onventis Supplier

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.