Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

DONderdag 14 NOVEMBER 2024 | 09:30-17:00 | Leiden

Source-to-Pay Conference

HET AFTELLEN IS BEGONNEN! MELD JE KOSTELOOS AAN

Op donderdag 14 november 2024 vindt onze derde editie van de Xchange Benelux plaats in het Corpus Congress Centre in Leiden.

POWER OF FINANCE AND PROCUREMENT

De onderwerpen die inkoop- en financiële teams bezighouden zijn divers: van operationele uitmuntendheid en nieuwe ESG-eisen, zoals CSRD, tot kunstmatige intelligentie. Onder het motto “Power of Procurement” laten we zien welke kracht er in inkoop schuilt, hoe je deze kunt benutten en hoe je de disciplines inkoop en finance kunt combineren.

De 3e editie van de Xchange Benelux Conference vindt voor het eerst plaats in het Corpus Congress Centre: een plek die als geen ander mensen samenbrengt. Hier creëren we een unieke omgeving voor een dialoog tussen inkoop- en financiële besluitvormers uit middelgrote organisaties. Een hele dag lang zullen we actuele onderwerpen op het gebied van source-to-pay behandelen, de nieuwste onderzoeksresultaten van de Nederlandse Inkoopbarometer 2024 presenteren, innovatieve benaderingen en best practices in inkoopworkshops overbrengen en branche-overstijgende kennisoverdracht en gesprekken aanbieden. Zoals gebruikelijk zullen er exclusieve inzichten gepresenteerd worden in de nieuwste ontwikkelingen van de Onventis Suite.

Samen maken we van jou een digitale kampioen!

Workshops

Maak een keuze uit de verschillende aangeboden workshops die je zullen helpen het volledige source-to-pay proces verder te optimaliseren.

In deze workshop helpen we je het leveranciersbeheer te optimaliseren: ontwikkel een eenduidige methode om leveranciers te beoordelen, stel leveranciers zelf in staat om data uit te wisselen én ontdek hoe je eenvoudig toegang krijgt tot actuele leveranciersinformatie.

Wij brengen je op de hoogte van de wettelijke eisen rondom emissies, hoe je de emissies per uitgegeven euro zelf kunt berekenen én hoe je zelf emissiereducties kunt monitoren met behulp van spend data.

In deze workshop lichten wij alle belangrijke elementen van het sourcingproces toe, hoe je leveranciers eenvoudig kunt vergelijken en overzichtelijk maken én helpen wij je de wijze waarop een organisatie nieuwe relaties met leveranciers aangaat te standaardiseren.

In deze sessie zoomen wij in op de mogelijke uitdagingen voor eindgebruikers van een inkoopsysteem en de rol die begeleid inkopen hierin kan spelen én leer je hoe efficientie kan worden verbeterd met behulp van sjablonen voor inkoopbehoeften.

09:30 – 10:00

Registratie & ontvangst

Lounge

10:00

Welkomstwoord

Jerker Vulperhorst | Managing Director | Onventis

Congreszaal B

10:10

Onventis Keynote

Frank Schmidt | CEO | Onventis

Congreszaal B

10:40

Product roadmap en innovaties

Dolf van den Boorn | Head of Product Management | Onventis

Congreszaal B

11:30

Netwerkpauze

Lounge

11:45

Consultancy workshops

Breakoutzaal 1 – 4

12:30

Lunch en reis door de mens

Lounge

14:30

Consultancy workshops

Breakoutzaal 1 – 4

15:15

Netwerkpauze

Lounge

15:30

Partner sessie

Congreszaal B

16:00

Leveranciersmanagement: van Excel naar een online portal.

Thyssenkrupp

Congreszaal B

16:30

Dagafsluiting & netwerkborrel

Lounge

DE EVENTLOCATIE

Met het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur geeft CORPUS Congress Centre een indrukwekkend en inspirerend visitekaartje af aan zijn bezoekers. CORPUS Congress Centre is het kloppend hart van het Leiden Bio Science Park en beschikt over verschillende zalen met ongekende mogelijkheden. De lounge is een 7 meter hoge en overzichtelijke ruimte van 450m2. Hier bevinden zich een strak vormgegeven bar en een terras op het zuiden. Deze centrale, lichte ruimte is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en bij uitstek geschikt voor catering-, netwerk- of pauzemomenten. Naast congreszalen zijn er diverse breakoutzalen.

Plan je route hier met de auto of met het OV.

Experts op het gebied van inkoop, digitalisatie en innovatie delen hun kennis. Krijg hier alvast een voorproefje van de line-up.

Maarten Anbeek
Head of Sales Benelux

Als Head of Sales Benelux is Maarten Anbeek verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de verkoopregio’s in de Benelux. Maarten heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van IT-oplossingen in de B2B omgeving. Na salesfuncties te hebben bekleed bij bedrijven als Onventis voorganger 20/20 vision BV en Myneva, een softwarebedrijf in de sociale zorgsector, trad hij in 2020 opnieuw in dienst bij Onventis als Business Development Manager. Sinds 2023 leidt hij het Sales Team Benelux.

Dolf van den Boorn
Head of Product Management

Dolf van den Boorn is als Head of Product Management bij Onventis verantwoordelijk voor het digitale productportfolio. De industrieel ingenieur heeft 15 jaar ervaring in de SaaS-markt, waaronder vele jaren in de invoice-to-pay sector. Na verschillende functies bij BCT, een softwarebedrijf voor informatiebeheer, trad hij in 2021 in dienst bij Onventis als Business Development Manager en Strategic Product Manager voor factuurverwerking, onkostenbeheer en workflowautomatisering. Sinds 2023 geeft hij leiding aan het wereldwijde productmanagementteam van Onventis. In deze rol leidt hij de internationale productstrategie en continue ontwikkeling van het source-to-pay productportfolio.

Tarik Fahlane
Head of Consulting Benelux

Als Hoofd Consulting beheert en coördineert Tarik Fahlane de consultingactiviteiten in de Benelux. De afgestudeerde bedrijfskundige met een IT-achtergrond is gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen. Hij was eerder consultant bij onder andere een softwareleverancier voor Workforce Management. Daar was hij verantwoordelijk voor de succesvolle end-to-end implementatie van cloud-gebaseerde oplossingen voor een groot aantal klanten, zoals Coolblue, Douglas en AS-Watson, en speelde hij een sleutelrol in het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe mobiele applicatie voor de optimalisatie van workforce management processen. Sinds 2019 heeft hij de leiding over het Onventis consulting team in de Benelux en in deze rol ondersteunt hij de holistische implementatie van state-of-the-art source-to-pay softwareoplossingen. 

Frank Schmidt
CEO

Frank Schmidt is sinds 1 februari 2013 Chief Executive Officer bij Onventis GmbH. Hij heeft Economie gestudeerd en na een opleiding tot export handelaar aan de Reutlingen University is hij afgestudeerd in Business Administration (Buitenlandse handel met International Management als specialisatie). Voordat hij bij Onventis GmbH ging werken, was Frank Schmidt Managing Director bij de internationale IT service provider Atos van 1997 tot 2006.

Als lid van het management van Atos Central Europe, was hij verantwoordelijk voor de zakelijke oplossingen en tijdens zijn 10-jarige carrière bekleedde hij senior management en verkoopfuncties in Duitsland en daarbuiten. Later was hij als directielid verantwoordelijk voor de verkoop en marketing alsmede voor de strategische samenwerkingsverbanden bij Heiler Software AG in Stuttgart.

Jerker Vulperhorst
Managing Director Benelux & Nordics

Sinds 2020 is Jerker Vulperhorst als Managing Director Benelux & Nordics verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging van Onventis. Voor de overname van WorkFlowWise door Onventis, werkte hij 12 jaar op het commerciële vlak van factuurverwerkingsspeciallist en ondersteunde hij klanten bij de implementatie van de factuur- en kostenbeheersing oplossingen. Daarvoor heeft hij zijn Master Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Een deel van zijn studietijd heeft hij in de Verenigde Staten van Amerika doorgebracht.

It’s all about people: With the Xchange, we create live experiences with live encounters. We aim to provide our procurement and finance target group facing a rapidly changing and uncertain business landscape with digital skills and food for thought.

Onventis-Logo-175x150

2023

LOUWMAN MUSEUM

80 PRO’S INKOOP EN FINANCIËN

2 NOVEMBER
2023

POWER OF PROCUREMENT

XCHANGE 2023 – AFTERMOVIE

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.