Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Supplier Search & Connect
Vul eventuele leegtes in je leveranciersportfolio en vind nieuwe partners

Krachtige leveranciersbasis

Toegang tot meer dan 50.000 leveranciers. Vind nieuwe contacten, selecteer op basis van relevante criteria en breid het inkoopnetwerk uit.

De juiste contactpersoon

Bekijk alle opgeslagen contactpersonen van een leverancier in een lijst en krijg rechtstreeks contact. Je wordt automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe contacten.

Bekijk alle leveranciersgegevens

Op elk moment kunnen de stamgegevens van de leverancier van het netwerk overgenomen worden en kan informatie soepeltjes toegevoegd worden aan het eigen Onventis Buyer systeem.

Vind meer dan 50.000 actieve leveranciers binnen het Ontventis Netwerk

Geschikte providers voor wat er nodig is

De zoekopdracht in het leveranciersnetwerk levert informatie op over eCl@ss-productgroepen, stamgegevens, productassortiment en dienstenaanbod van alle leveranciers binnen het Onventis-netwerk. Met de netwerkzoekfunctie kan bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het bestaande Onventis Buyer E-Procurement Systeem gezocht worden naar eCl@ss-materiaalgroepen binnen het Onventis-netwerk. Het zoekresultaat kan worden gefilterd op onder meer afzetgebied of bestaande leverancierscertificaten.

Informatie over de leverancier in één oogopslag

Alle leveranciers die bij het Onventis-netwerk zijn aangesloten houden een centraal profiel bij. Het profiel verschaft altijd nauwkeurig bijgehouden en actuele gegevens. Leveranciers kunnen hier ook uitgebreidere informatie over e-business integratie mogelijkheden, certificaten, het product portfolio en nog veel meer opslaan. Het profiel kan op elk moment bekeken worden en op basis hiervan kan een weloverwogen beslissing genomen worden over met wie een zakelijke relatie aan te gaan en wanneer.

Optimaal beheer van leverancier stamdata

Leveranciers die gekoppeld zijn via het leveranciersportaal stellen relevante stamgegevens beschikbaar in het Onventis-netwerk. Wanneer zakelijke relaties onderhouden worden met bestaande of nieuwe netwerkleveranciers, kunnen hun leveranciersstamgegevens met één klik overgezet worden naar het eigen Onventis Buyer E-Procurement-systeem.

5 Stappen om duurzaamheid in inkoop te stimuleren – Verbeter uw ESG Score

5 Stappen om duurzaamheid in inkoop te stimuleren – Verbeter uw ESG Score

Wat klanten zeggen over Onventis

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.