Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Search & Connect

Het vinden van nieuwe leveranciers anno 2021. Eenvoudig vinden en beoordelen aan de hand de standaarden die voor jullie belangrijk zijn.

Open inkoopnetwerken zoals het Onventis Open Procurement Network zijn de sleutel tot succes. Met Search & Connect is het eenvoudig om nieuwe leveranciers te vinden en te beoordelen conform de leveranciersbeoordelingsprotocollen.

Netwerken met leveranciers, fabrikanten en dienstverleners over bedrijfs- en systeemgrenzen heen is de voorwaarde voor een geïntegreerde supply chain en Industrie 4.0.

KRACHTIGE LEVERANCIERSBASIS

Toegang tot meer dan 50.000 leveranciers. Vind nieuwe contacten, selecteer op basis van relevante criteria en breid het inkoopnetwerk uit.

DE JUISTE CONTACTPERSOON

Bekijk alle opgeslagen contactpersonen van een leverancier in een lijst en krijg rechtstreeks contact. Je wordt automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe contacten.

BEKIJK ALLE LEVERANCIERSGEGEVENS

Op elk moment kunnen de stamgegevens van de leverancier van het netwerk overgenomen worden en kan informatie soepeltjes toegevoegd worden aan het eigen Onventis Buyer systeem.

Geschikte providers voor wat er nodig is

De zoekopdracht in het leveranciersnetwerk levert informatie op over eCl@ss-productgroepen, stamgegevens, productassortiment en dienstenaanbod van alle leveranciers binnen het Onventis-netwerk. Met de netwerkzoekfunctie kan bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het bestaande Onventis Buyer E-Procurement Systeem gezocht worden naar eCl@ss-materiaalgroepen binnen het Onventis-netwerk. Het zoekresultaat kan worden gefilterd op onder meer afzetgebied of bestaande leverancierscertificaten.

Informatie over de leverancier in één oogopslag

Alle leveranciers die bij het Onventis-netwerk zijn aangesloten houden een centraal profiel bij. Het profiel verschaft altijd nauwkeurig bijgehouden en actuele gegevens. Leveranciers kunnen hier ook uitgebreidere informatie over e-business integratie mogelijkheden, certificaten, het product portfolio en nog veel meer opslaan. Het profiel kan op elk moment bekeken worden en op basis hiervan kan een weloverwogen beslissing genomen worden over met wie een zakelijke relatie aan te gaan en wanneer.

Optimaal beheer van leverancier stamdata

Leveranciers die gekoppeld zijn via het leveranciersportaal stellen relevante stamgegevens beschikbaar in het Onventis-netwerk. Wanneer zakelijke relaties onderhouden worden met bestaande of nieuwe netwerkleveranciers, kunnen hun leveranciersstamgegevens met één klik overgezet worden naar het eigen Onventis Buyer E-Procurement-systeem.

Wat
klanten
zeggen

roland_berger_logo (1)

Procurement netwerken zijn de toekomst, en het inkoopproces met zijn talloze interfaces is de spin in het netwerk.

Michael Pleuger |
Roland Berger |
Senior Partner

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.