Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis Catalog Management
Voldoe eenvoudig en snel aan de gestelde eisen met de begeleidende zoekopdracht

Onbeperkte Catalogi

Integreer ongelimiteerd leverancierscatalogi in Onventis Buyer en stel de organisatie in staat te bestellen uit assortimenten waarover al onderhandeld is.

Verbinden met externe Webshops

Het is mogelijk om externe webshops aan Onventis Buyer te koppelen via diverse punch-out interfaces zodat het assortiment onderhoud wordt gedaan door de leverancier.

Makkelijk zoeken op Artikel

Een gebruikersvriendelijke, uitgebreide zoekfunctie in catalogi en artikeldetails maakt het vinden van de geschikte artikelen uiterst eenvoudig.

Navigeer met gemak door catalogi

Alle beschikbare catalogi worden overzichtelijk weergegeven in het catalogusoverzicht. Op basis van rollen en rechten hebben gebruikers wel of geen toegang tot bepaalde catalogi. Navigeer eenvoudig en snel door alle catalogi en kies degene waaruit je benodigdheden wilt selecteren. In aanvulling op statische catalogi, kunnen ook webshops gekoppeld worden aan Onventis Buyer via OCI of cXML punch-out. Door middel van een OCI 5-interface kan bijvoorbeeld rechtstreeks in Onventis gezocht worden waarna artikeldetails onmiddellijk getoond worden.

Gezocht, gevonden – eenvoudig zoeken naar artikelen

Na het invoeren van de zoekterm in het zoekveld, laat Onventis Buyer alle relevante artikelen voor de zoekopdracht in de resultatenlijst zien. De zoekopdracht gaat door alle catalogi en toont dus allerlei artikelen van verschillende leveranciers. Om het zoeken naar een geschikt artikel eenvoudiger te maken, zijn verschillende filter- en sorteerfuncties beschikbaar.

Neem weloverwogen beslissingen met artikelspecificaties

Profiteer van een gedetailleerde artikelweergave. Alle relevante informatie over het artikel is hier te zien. Van de foto tot de kenmerken, van de beschrijving tot gedetailleerde artikelbijlagen, alle details zijn duidelijk beschikbaar.

Onventis Buyer

Onventis Buyer

Wat klanten zeggen over Onventis

Meer informatie over Catalog Management

Vraag nu een demo aan

En maak vrijblijvend kennis met onze Source-to-Pay software.

  • Suppliermanagement
  • Source-to-Contract
  • Purchase-to-Pay
  • Spend Analytics
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.