Catalog Management

Onventis biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende catalogi. Leverancierscatalogi worden geïntegreerd op basis van prijs en assortiment. Via OCI 5 worden bovendien catalogi van externe winkels geïndexeerd. Interne assortimenten kunnen centraal doorzocht worden. Dit biedt een totaaloverzicht van beschikbare artikelen en diensten in kern- of randassortimenten.

Onbeperkte catalogi

Integreer ongelimiteerd leverancierscatalogi in Onventis Buyer en krijg toegang tot assortimenten en voorwaarden waarover al onderhandeld is.

Maak verbinding met externe webshops

Het is mogelijk om webshops zoals Amazon Business aan Onventis Buyer te koppelen via diverse punch-out interfaces.

Eeenvoudige artikel-zoekopdracht

Een gebruikersvriendelijke, uitgebreide zoekfunctie in catalogi en artikeldetails maakt het vinden van de geschikte artikelen uiterst eenvoudig.

Navigeer met gemak door catalogi

Alle beschikbare catalogi worden overzichtelijk weergegeven in het catalogusoverzicht. Navigeer eenvoudig en snel door alle catalogi en kies degene waaruit je benodigdheden wilt selecteren. In aanvulling op statische catalogi, kunnen ook webshops zoals Amazon Business gekoppeld worden aan Onventis Buyer via OCI of cXML punch-out. Door middel van een OCI 5-interface kan bijvoorbeeld rechtstreeks in Onventis gezocht worden waarna artikeldetails onmiddellijk getoond worden.

Gezocht, gevonden – eenvoudig zoeken naar artikelen

Na het invoeren van de zoekterm in het zoekveld, laat Onventis Buyer alle relevante artikelen voor de zoekopdracht in de resultatenlijst zien. De zoekopdracht gaat door alle catalogi en toont dus allerlei artikelen van verschillende leveranciers. Om het zoeken naar een geschikt artikel eenvoudiger te maken, zijn verschillende filter- en sorteerfuncties beschikbaar.

Neem weloverwogen beslissingen met artikelspecificaties

Profiteer van een gedetailleerde artikelweergave. Alle relevante informatie over het artikel is hier te zien. Van de foto tot de kenmerken, van de beschrijving tot gedetailleerde artikelbijlagen, alle details zijn duidelijk beschikbaar.

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.