Analytics

Om het inkoop- en leveranciersbeheer op een waarde toevoegende manier te optimaliseren is een volledig en transparant overzicht van de huidige situatie van het bedrijf en het waardenetwerk een vereiste. Met Onventis Analytics voor een gestructureerde registratie van de huidige situatie, identificeer je allesomvattend de juiste optimalisatiemogelijkheden en verkrijg je de voor jou geschikte oplossingen.

Ontvang procurement verslagen

De basis voor een optimaal inkoopproces is een gedegen rapportage over aankoopgedrag.

Verkrijg kerncijfers

Met de Onventis Standard Reports heb je toegang tot de belangrijkste, actuele kerncijfers.

Enterprise REports

De Onventis Enterprise Reports geven een gedetailleerd beeld van gespecificeerde bestedingsgegevens.

De basis voor inkooprapportage

Om voortdurend inkoopprocessen te ontwikkelen, moet de status quo continu geanalyseerd worden om concrete conclusies te trekken over de optimalisatiemogelijkheid. Onventis Analytics geeft altijd goed zicht op de belangrijkste relevante aankoopcijfers op het dashboard met behulp van duidelijke grafieken.

Standaardrapporten bevatten de belangrijkste kengetallen en ontwikkelingen, zoals topleveranciers, het aantal aanvragen of de kostenfactoren. Ondernemingsrapporten bevatten het aankooponderhandelingsblad met gedetailleerde verkoopgegevens zoals het aantal opdrachten, een portfolio analyse, de aanvraagpositie, het offertepercentage of het opdrachtvolume.

SCALUE GmbH is de nieuwe Onventis Solution Partner. SCALUE® Spend Analytics breidt de bestaande Onventis Spend Reports uit met uitgebreide analysefunctionaliteiten.

Onventis Buyer

Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.