Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Analytics

Om het inkoop- en leveranciersbeheer op een waarde toevoegende manier te optimaliseren is een volledig en transparant overzicht van de huidige situatie van het bedrijf en het waardenetwerk een vereiste. Met Onventis Analytics voor een gestructureerde registratie van de huidige situatie, identificeer je allesomvattend de juiste optimalisatiemogelijkheden en verkrijg je de voor jou geschikte oplossingen.

Ontvang procurement verslagen

De basis voor een optimaal inkoopproces is een gedegen rapportage over aankoopgedrag.

Verkrijg kerncijfers

Met de Onventis Standard Reports heb je toegang tot de belangrijkste, actuele kerncijfers.

Enterprise REports

De Onventis Enterprise Reports geven een gedetailleerd beeld van gespecificeerde bestedingsgegevens.

De basis voor inkooprapportage

Om voortdurend inkoopprocessen te ontwikkelen, moet de status quo continu geanalyseerd worden om concrete conclusies te trekken over de optimalisatiemogelijkheid. Onventis Analytics geeft altijd goed zicht op de belangrijkste relevante aankoopcijfers op het dashboard met behulp van duidelijke grafieken.

Standaardrapporten bevatten de belangrijkste kengetallen en ontwikkelingen, zoals topleveranciers, het aantal aanvragen of de kostenfactoren. Ondernemingsrapporten bevatten het aankooponderhandelingsblad met gedetailleerde verkoopgegevens zoals het aantal opdrachten, een portfolio analyse, de aanvraagpositie, het offertepercentage of het opdrachtvolume.

SCALUE GmbH is de nieuwe Onventis Solution Partner. SCALUE® Spend Analytics breidt de bestaande Onventis Spend Reports uit met uitgebreide analysefunctionaliteiten.

Onventis Buyer

Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.