Bruker

Bruker BioSpin GmbH ontwikkelt, produceert en levert aan onderzoeksinstellingen, commerciële ondernemingen en multinationals technische oplossingen op het gebied van NMR, preklinische MRI en EPR.

Als een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van analytische instrumenten biedt Bruker een breed scala aan geavanceerde oplossingen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Onze systemen en apparaten dienen om de veiligheid van producten te verhogen, om nieuwe producten duurzamer en sneller op de markt te brengen en zo de industrie te ondersteunen bij het continu en met succes verbeteren van de kwaliteit van het leven met haar producten.

Al 50 jaar lang zijn we de drijvende kracht achter de innovatie op het gebied van analytische meettechnologie. De Bruker BioSpin groep ontwikkelt, produceert en levert technische oplossingen op het gebied van NMR, preklinische MRI en EPR aan onderzoeksinstellingen, commerciële bedrijven en multinationals in talloze industrieën en vakgebieden.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de branche: Elektronica & meettechniek

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de branche: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek