Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

03. oktober 2023 | Events | Meer op onventis.tv

Nevi Community Event 2023

03. oktober 2023


10:00 - 19:00

Het Nevi Community Event is een terugkerend evenement bedoeld voor de leden van de beroepsvereniging voor inkoopmanagement. Het evenement geeft professionals op het gebied van inkoop, supply chain management en procurement een waardevolle gelegenheid om kennis te delen, best practices te ontdekken, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in deze vakgebieden. Dit jaar is het thema Meet, Celebrate, and Inspire.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onventis weer aanwezig zal zijn op de aanstaande editie van het Nevi Community Event. Ontdek hoe Onventis de toekomst van inkoop en supply chain management vormgeeft en hoe onze geavanceerde oplossingen helpen bij het optimaliseren van processen, het verminderen van kosten en het vergroten van de efficiëntie.

Het Nevi Community Event 2023 vindt dit jaar plaats op 3 oktober 2023 van 10:00 – 19:00 uur op Het Zeisterspoor in Soesterberg. Voor Nevi leden is dit event gratis! Meld je hier aan voor het event.

PS: Goed voorbereid naar het Nevi Community Event? Download het onderzoek de Nederlandse Barometer Inkopen in de private sector 2023, uitgevoerd door Nevi en Onventis. Zo ben je direct op de hoogte van de huidige stand van zaken van inkopen door private ondernemingen in Nederland. Nevi en Onventis presenteren de resultaten van de Barometer ook gezamenlijk tijdens het Nevi Community Event.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.