Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

28. april 2023 | News | Partner

Onventis en Spendlinq werken samen om succesvolle digitale transformatie van Inkoop en Financiën te realiseren

Onventis, een toonaangevende leverancier van cloud procurement oplossingen, sluit zich aan bij het open partnernetwerk van Spendlinq, de Nederlandse full-service dienstverlener voor de digitale transformatie van Source to Pay-processen. Dankzij de samenwerking kunnen beide partners (middelgrote) organisaties helpen om hun (digitale) inkoop- en financiële processen te optimaliseren en te innoveren, zodat zij beter grip hebben op risico’s en meer controle hebben over uitgaven.

Veel inkoop- en financiële afdelingen begrijpen de voordelen van één geïntegreerde oplossing voor het stroomlijnen van alle inkoop- en factuurverwerkingsprocessen, in plaats van een ‘best-of-breed’-aanpak. Voorbeelden hiervan zijn een kortere tijdsduur tot livegang met een ‘lean’ projectscope, lage implementatie- en advieskosten, maar ook een eenvoudigere samenwerking met het leveranciersnetwerk en een intuïtieve gebruikerservaring. Het cloudgebaseerde softwareplatform van Onventis automatiseert alle processen van Source to Pay, inclusief leveranciersnetwerk, waardoor deze eenvoudiger en efficiënter verlopen. Een ‘alles-in-één’ procurement systeem dat organisaties helpt hun bedrijfsuitgaven te beheersen met als doel financiële controle, meer efficiëntie, betere compliance en hogere kostenbesparingen te realiseren.

Jetzt Demo anfordern

Unsere E-Procurement Experten präsentieren Ihnen das Onventis All-in-One Beschaffungsnetzwerk.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.