Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Spendlinq

Implementation Partner

0
Samenwerking sinds

Spendlinq helpt als enige Nederlandse full-service dienstverlener organisaties bij een succesvolle digitale transformatie van Source to Pay. Zij ontwerpen, implementeren en digitaliseren Source to Pay-processen, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken. De ervaren specialisten van Spendlinq bundelen bewezen expertise in het Source to Pay-domein met kennis van innovatieve technologie. Zij kennen de processen van Source to Pay, weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij de situatie van hun klanten. Spendlinq is voortdurend op zoek naar verbeteringen, omdat zij geloven dat het altijd beter kan. Het resultaat? Minder risico, meer financiële controle en een duurzaam succes.

Spendlinq is gecertificieerd implementatie- en adviespartner van de Onventis Source-to-Pay suite sinds 2023. Door de kennis en expertise van Spendlinq en de innovatieve oplossingen van Onventis te combineren realiseren beide partijen samen de digitale transformatie van inkoop en finance processen.

spendlinq.com

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.