Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

CWS-boco International GmbH

U bent aan het juiste adres als u op zoek bent naar goede service. Service van bedrijven voor bedrijven. Service voor zaken die belangrijk zijn, maar misschien niet altijd de focus van uw werk: Uw sanitaire voorzieningen, bijvoorbeeld. Of de deurmatten die in uw foyer liggen. Wij bieden u diensten aan rond de door u gebruikte werkkleding – wij bieden deze ook aan. Wij rusten het personeel van uw zorginstelling uit met professionele kleding, zorgen voor bad- en linnengoed en reinigen de privé-kleding van uw intramurale bewoners – met grote zorg en aandacht voor detail.

U ontvangt van ons steriele medische producten, cleanroom kleding en accessoires. En omdat we ervan overtuigd zijn dat een product alleen goed is als de service goed is, bieden we een breed scala aan diensten voor uw cleanrooms en schone productieomgevingen. Ten slotte zijn wij uw partner als het gaat om preventieve brandbeveiliging en het naleven van alle wettelijke voorschriften.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Groothandel & detailhandel

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.