Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

bol.com

Onventis vervangt Basware op bol.com.

bol.com maakt nu gebruik van onze nieuwe oplossingen voor factuurverwerking en kostenbeheer.

“Traditionele factuurverwerking is niet langer voldoende voor een organisatie als bol.com. Het bedrijf opereert in een snelle, dynamische markt die zeer gespecialiseerde processen en functies vereist. Met ons eigen Onventis Buyer kunnen we dergelijke functies razendsnel opbouwen en operationeel maken”, zegt Ruben van der Leer, Business Development Manager bij Onventis Benelux.

Arjan Groen, projectmanager bij bol.com, bevestigt dit: “Tijdens het commerciële proces, te midden van een intensief proof of concept, heeft Onventis laten zien dat het in staat is om binnen twee weken volledig nieuwe functionaliteiten klaar te maken voor gebruik. Dat hadden we nog nooit gezien en het was een van de factoren waarom ze de deal wonnen. Het project loopt al een paar maanden en we hebben er alle vertrouwen in dat we voor de deadline live zullen zijn. ”

bol.com is de grootste Nederlandse online retailer. In 1999 opende het bedrijf de virtuele deuren van de eerste online boekhandel in Nederland. Vandaag de dag geven ze vorm aan de detailhandel om het dagelijks leven van hun klanten te vergemakkelijken. bol.com biedt algemene merchandiseproducten in verschillende categorieën die rechtstreeks bij u thuis worden geleverd.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.