Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Ontmoet Onventis op Aderant’s Monumentum Europe

Aderant, ‘s werelds toonaangevende leverancier van business management software voor advocatenkantoren, organiseert dit jaar haar jaarlijkse gebruikersconferentie “the Monumentum Europe” in Londen. Het evenement is de grootste bijeenkomst van klanten, product experts en professionals in deze industrie. Onventis is voor de eerste keer aanwezig als partner op dit evenement.

Op22 juni en 23 juni, in het Royal Garden Hotel in Londen, krijgen de deelnemens de kans om onze invoicing experts te ontmoeten op de Onventis-stand en onze Source-to-Pay Suite te ontdekken. Onventis is een specialist in het automatiseren van crediteurenadministraties, factuurverwerking en het verwerken onkosten voor advocatenkantoren zoals Fish & Richardson, Bird & Bird, Loyens&Loeff, Kennedy Van Der Laan.

Wij kijken uit naar twee dagen vol innovatie en boeiende discussies!

Wat advocatenkantoren over ons zeggen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.