Nächstes WebinarNext WebinarVolgende webinar
Onventis Webinar
08. april 2021 | Webinar | Meer op onventis.tv

Onventis 360 Graden – Het webinar met het overzicht van de Onventis All-in-One Procurement Suite

08.04.2021

10:00

De Onventis All-in-One Procurement Suite biedt best-in-class oplossingen voor de digitale transformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen. De Onventis oplossing omvat alle facetten van deze processen: van strategisch source-to-contract en leveranciersmanagement. Tot operationele inkoop, geavanceerde catalogus inkopen en factuurverwerking en matching met process-robotics. Evenals medewerker declaratie afhandeling. We verbinden inkopers en leveranciers optimaal, en creëren zo de unieke waarde voor onze klanten.

In het webinar leiden we je, in vogelvlucht, door de volledige e-procurement oplossing van Onventis. We bieden inzicht in de vele manieren waarop onze > 900 klanten de Onventis e-procurement oplossing gebruiken om waarde toe te voegen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit en compliance.

Schrijf je nu in voor meer.

DSC00530 1 PROFILE
Ruben van der Leer
Business Development Manager
Foto Maarten
Maarten Anbeek
Business Development Manager

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.