Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN VROLIJK KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Wederom kregen wij met zijn allen een jaar vol uitdagingen voor de kiezen als gevolge van de coronacrisis, maar ook dit jaar nadert haar einde. Zodoende hebben we een tweede turbulent jaar achter de rug waarin crisis management en de weg naar digitalisatie en inkoop een grote rol hebben gespeeld.

Zoals altijd doet Onventis alles wat wij kunnen doen om jou te ondersteunen in de groei in digitale transformatie:

Na het toevoegen van factuurverwerking aan ons portfolio in 2020, hebben wij recentelijk spend analytics aan onze Source-to-Pay suite toegevoegd.

Met de acquisitie van Spendency hebben wij gelijktijdig onze aanwezigheid in de Scandinavische en Britse markt vergroot. Ook hebben we de nieuwste editie van de Onventis Procurement Barometer gepubliceerd, welke echt het lezen waard is, wanneer je bezig bent met duurzaamheid binnen jouw onderneming.

Er staat veel op de planning voor komend jaar: We willen stapsgewijs doorgaan met het doorontwikkelingen van onze digitale oplossingen om op die manier een sterke partner te kunnen zijn voor onze klanten in de wereld van inkoop en finance.

We willen je bedanken voor het vertrouwen in ons en kijken uit naar het implementeren jouw volgende stappen op het gebied van digitale transformatie in 2022.

Afsluitend zouden we graag iets terug willen doen tijdens Kerst. Sinds een paar jaar hebben wij het motto:”Liever doneren dan cadeaus”:

Daarom doneren wij aan de kinderbeschermingsorganisatie “Schlupfwinkel” voor kinderen die dit echt nodig hebben. Deze organisatie werkt vanuit Stuttgart waar wij ons hoofdkantoor hebben en door hen krijgen jonge mensen ondersteuning wanneer hun leven even niet meer gaat zoals dit hoort te gaan.

DSC00070-1-PROFILE
Frank Schmidt
CEO

Het gehele team van Onventis uit Duitsland, Benelux, Nordics en het Verenigde Koninkrijk wenst je fijne feestdagen en bovenal een  goede gezondheid toe!

Met vriendelijke groet,
Frank Schmidt

OVER DE Schlupfwinkel EN “DONEREN IN PLAATS VAN CADEAUS”

Sinds een paar jaar nu heeft Onventis geen kerstkaarten of kerstpakketten verstuurd maar haar eigen campagne gelanceerd met de gedachte “liever doneren dan cadeaus”. Elk jaar steunen wij een project welke ons aan het hart gaat met een donatie.

Dit jaar hebben wij gekozen voor de kinderbescherming uit Stuttgart “Schlupfwinkel” voor jongeren die hulp nodig hebben. Bij Schlupfwinkel kunnen kinderen en jongeren die op straat leven rustig bedenken hoe zij nu verder moeten. De Schlupfwinkel ondersteunt hen en is een luisterend oor. Naast dat zij als contactpersoon werken, delen zij ook eten en drinken uit,  helpen zij ook als ondersteuning met de overheid en verzorgen zij slaapplekken.

Meer weten over de Schlupfwinkel? Lees hier verder

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.