Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Deichmann SE

Deichmann is sinds 1913 een familiebedrijf en wil onafhankelijk blijven. De meer dan honderd jaar oude geschiedenis begon in Essen, in het hart van het Ruhrgebied. Het hoofdkwartier van de groep van bedrijven is daar vandaag de dag nog steeds gevestigd. Deichmann SE heeft nu meer dan 4.205 winkels in 30 landen en heeft wereldwijd ongeveer 42.962 mensen in dienst.

Deichmann is marktleider in de Duitse en Europese schoenenhandel. Met ons grote assortiment schoenen voor alle leeftijdsgroepen bieden wij waarschijnlijk het meest uitgebreide assortiment op de markt. We letten niet alleen op een uitstekende prijs-prestatieverhouding, maar implementeren ook snel de respectievelijke modetrends. Onze trendscouts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en pikken meteen de laatste modeontwikkelingen voor de collecties op.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Groothandel & detailhandel

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.