Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Micronas

E-procurement specialist Onventis optimaliseert de inkoop bij nieuwe klant Micronas

Intelligent order- en catalogusbeheer maakt de inkoop efficiënt

Micronas, een wereldwijd actieve partner voor intelligente, op sensoren gebaseerde systeemoplossingen in de automotive en industriële omgeving, is sinds eind september een van de meer dan 250 Onventis klanten. Om tegemoet te komen aan de groeiende eisen op het gebied van leveranciersbeheer, orderbeheer en vooral catalogusbeheer, heeft het bedrijf besloten om de e-procurement oplossing TradeCore Buyer te gebruiken en de inkoopafdeling met efficiënt leveranciersrelatiebeheer op een toekomstgerichte manier in te richten.

Elektronische oplossingen bij de inkoop automatiseren de operationele inkoopprocessen, stroomlijnen de tijdrovende bestelprocedures en verminderen de proceskosten. De Micronas Group met ongeveer 900 medewerkers plant nu de holistische optimalisatie van zijn inkoopprocessen met de introductie van de e-procurement oplossing TradeCore Buyer. Het doel is om de medewerkers te ontlasten bij de operationele inkoop en vooral bij het catalogusbeheer en om meer vrijheid te bieden bij de strategische inkoopplanning en -beslissingen.

Klanten, leveranciers en kopers profiteren van de nieuwe SRM-oplossing

De e-procurement oplossing TradeCore Buyer overtuigde de fabrikant van Hall sensoren en embedded controllers met zijn functionaliteit, eenvoudige gebruiksvriendelijkheid en naadloze interfaces met SAP en op het gebied van catalogusbeheer met OCI voor een snelle en dynamisch-flexibele winkel- en catalogusintegratie. Vooral daar verwacht Micronas sterke positieve effecten. Albert Kraus, Coördinator Finance & Controlling bij Micronas: “Met TradeCore Buyer hebben we nu de kans om onze processen te optimaliseren op het gebied van ordermanagement en vooral op het gebied van catalogusbeheer, samen met een clouddeskundige voor digitaal inkopen. Tot nu toe kostte het onderhoud van het catalogussysteem veel moeite, omdat bijvoorbeeld tot 900.000 items individueel moesten worden voorgeprogrammeerd als een catalogus werd gewijzigd. “Vroeger duurde dit proces tot drie dagen per catalogus,” zei Kraus. Met de succesvolle implementatie van de SRM-oplossing worden nu onnodige inspanningen als gevolg van de correctie of aanpassing van reeds geplaatste orders vermeden. De SAP-integratie brengt het overheersende accounttoewijzingsscherm in TradeCore Buyer in kaart. De actualisering van de catalogi verloopt snel en nieuwe aanbiedingen kunnen onmiddellijk worden overgenomen of aangepast.

OCI-interface maakt cross-requirement inkoop mogelijk met de huidige voorwaarden

Door de verbinding via een OCI-interface kan TradeCore Buyer de assortimenten en aanbiedingen van verschillende leveranciers en webwinkels direct oproepen zonder de SRM-oplossing te hoeven verlaten. De eisen kunnen dus gemakkelijk en over de hele linie worden afgedekt, omdat alle producten direct beschikbaar zijn en de bestellingen altijd onder de meest actuele omstandigheden worden verwerkt. Daarnaast zullen leveranciers in staat zijn om catalogi te leveren met klantspecifieke voorwaarden die direct zijn afgestemd op de eisen van Micronas. Een gedefinieerde goedkeuringsworkflow en geautomatiseerde processen versnellen de goedkeurings- en bestelprocessen.

Meer informatie over TradeCore Buyer.

www.micronas.com

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Elektronica & meettechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.