Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Kelvion Holding GmbH

Wereldwijd. Als technologisch marktleider produceren wij al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw warmtewisselaars voor vrijwel alle denkbare industriële toepassingen en bieden wij zelfs voor de meest complexe milieuomstandigheden maatwerkoplossingen – sinds 2015 onder de naam Kelvion.

Met onze compacte vinnenbuizenwarmtewisselaars, platenwarmtewisselaars, buizenwarmtewisselaars, schelpen- en buizenwarmtewisselaars, transformatorkoelsystemen en koeltorens hebben we een van ‘s werelds meest uitgebreide programma’s van warmtewisselaars en zijn we een gewilde technologiepartner voor de energie-, olie- en gasindustrie, de chemische industrie, de scheepvaart, de voedings- en drankenindustrie, het transport, het datacenter, de bouwsector en de koeltechnische industrie. Onze jarenlange ervaring en gedegen vakkennis maken ons tot specialisten op dit gebied.

Kelvion maakt sinds 2014 deel uit van Triton.

Triton is een internationale investeringsmaatschappij die in 1997 is opgericht. Het bedrijf streeft naar een succesvolle ontwikkeling van bedrijven op de lange termijn en door samenwerking in een geest van partnerschap.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Elektronica & meettechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.