Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Jazz in the city

Jaz in the City biedt een coole, moderne kamerinrichting, een onberispelijke service en de nieuwste trends uit de lokale eet- en drinkwereld.

Maak het podium vrij voor een 100 procent levensstijl! Jaz in the City – jong, stedelijk en dicht bij het pulserende leven van de stad. Jaz in the City combineert design, muziek en plezier tot een opzwepende totaalprestatie. In 2020 volgt de Jaz-Wenen in de hoofdstad van Oostenrijk.

Trendy, hip en nonchalant.

Jaz weerspiegelt de levenshouding van de stad – en gedijt op de lokale muziek- en cultuurscene: of het nu gaat om spontane dj-sessies, regelmatige optredens of draaitafels in de hotellobby – Jaz brengt de artiesten en hun werk in huis. Het hotel wordt een podium – en het verblijf een evenement. Jaz is stijlvol. Jaz bepaalt het tempo. Jaz inspireert.

Absoluut cult-waardig.

Jaz in the City biedt nog meer: een koele, moderne inrichting van de kamers, perfecte service en de nieuwste trends uit de lokale eet- en drinkwereld. Daarnaast is de technologie up-to-date: zo heeft de gast de mogelijkheid om in en uit te checken via een smartphone-app. En in de conferentieruimte kunnen alle systemen worden bediend via een touchbedieningspaneel. De speciale Jaz-mix zorgt voor een unieke sfeer en onvergetelijke momenten. We nodigen u van harte uit: Om te verwonderen, te ontspannen en te genieten.

Zie hoe Sourcify haar inkoop digitaliseert met Onventis in onze Customer Reference Video.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Hotel Industry & Gastronomy

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.