Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Hotel in het centrum van de stad

Geniet van het comfort van de hogere middenklasse in onze Intercity Hotels in Berlijn, Frankfurt, Hamburg & Co.

U verblijft in het hart van de mooiste steden van Duitsland en profiteert van het grote aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Alle hotels bevinden zich in de nabijheid van de belangrijkste vervoersknooppunten. Aankomen, zich goed voelen en mobiel zijn: 41 moderne stadshotels garanderen het comfort van de hogere middenklasse – in het hart van de mooiste steden van Duitsland en op andere internationale bestemmingen. Onze IntercityHotels bevinden zich op slechts enkele minuten lopen van stations of luchthavens. Het speciale extraatje: Met het FreeCityTicket kunnen onze gasten gratis gebruik maken van het openbaar vervoer – mobiliteit langs de hele lijn.

Tijdbesparend, comfortabel en handig.

IntercityHotels zijn de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten en het ideale uitgangspunt voor culturele uitstapjes en stadsverkenningen. Gasten kunnen moderne kamers verwachten met WLAN en Sky sportkanalen. De IntercityHotels van de nieuwe
De nieuwe generatie wordt gekenmerkt door een fris, jong designconcept – ze zijn gemaakt door sterontwerper Matteo Thun. Ons ontbijt – inclusief koffie – maakt indruk met kwaliteit en afwisseling. Daarnaast is er het culinaire aanbod in onze restaurants en BistroLounges.

Zakelijk à la carte.

Onze Business Corners zijn beschikbaar voor zakelijke afspraken. Bovendien bieden geselecteerde bestemmingen ideaal uitgeruste vergaderzalen en een uitgebreide conferentieservice – betrouwbaar, efficiënt en professioneel. Dit maakt elke bijeenkomst tot een succes.

Zie hoe Sourcify haar inkoop digitaliseert met Onventis in onze Customer Reference Video.

Customer Case Steigenberger

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Hotel Industry & Gastronomy

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.