Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

GCH Hotel Groep

Met meer dan 120 hotels in Duitsland, België, Cyprus, Oostenrijk en Nederland is de GCH Hotel Group een van de toonaangevende hotelmanagementbedrijven in Europa.

GCH Hotel Group – een van de top hotel management bedrijven in Europa

Met meer dan 120 hotels in Duitsland, België, Cyprus, Oostenrijk en Nederland is de GCH Hotel Group een van de toonaangevende hotelmanagementbedrijven in Europa. De hotelgroep heeft meer dan 17.500 hotelkamers en verwelkomt jaarlijks meer dan drie miljoen gasten. De hotels worden beheerd door de GCH Hotel Group en op de markt gebracht onder gerenommeerde franchisemerken zoals Wyndham, TRYP by Wyndham, RAMADA by Wyndham, Days Inn by Wyndham, Radisson Blu, Best Western, Mercure, ibis, ibis Styles, Crowne Plaza en Holiday Inn. In de huidige TREUGAST Investment Ranking heeft GCH de rating “AA”.

Gebundelde competentie: marketingstrategen en operationeel management

Alles onder één dak – het GCH Hotel Group Management heeft een team van experts op het gebied van Commerciële Diensten, Inkomsten & Camp; Distributie, Verkoop, Marketing & Camp; Digitaal, Accounting & Controlling, Inkoop, Human Resource, Food & Drank, IT en Onderhoud. Jarenlange ervaring, kwaliteitsoptimalisatie, de wens tot verdere ontwikkeling en nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen zijn het geheim van het succes van het voortdurend groeiende bedrijf.

Winstgevende synergie-effecten: nieuwe standaarden in de verkoop en marketing van hotels

Gebundelde kennis, gecoördineerde merk CI, optimale presentatie online en offline, kosten-batenanalyses, sterke inkoopcoöperaties en de nieuwste technologieën zijn betrouwbare garanties voor het succes van de GCH Hotel Group. Permanente marktanalyses, sterkte-zwakteprofielen, synergiemogelijkheden, tijdskostenanalyses en strategieën op maat leveren de beste resultaten op. Internationale verkoopkantoren wereldwijd garanderen stabiele contacten en een optimale verkoop. De GCH Hotel Group werkt met regionale clusters om direct bij de klanten te zijn, vooral op het gebied van verkoop en omzet, en om trends en gebeurtenissen direct te ervaren en te implementeren in strategieën.

Zie hoe Sourcify haar inkoop digitaliseert met Onventis in onze Customer Reference Video.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Hotel Industry & Gastronomy

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.