Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Centro hotels

Met momenteel 53 hotels en ongeveer 5.000 kamers is CENTRO HOTELS vandaag de dag een van de snelst groeiende hotelaanbieders in het middensegment.

De afgelopen vijf jaar zijn we erin geslaagd om CENTRO Hotels in heel Duitsland en Oostenrijk te positioneren als een hotelmerk in de buurt van het stadscentrum. Een van de speerpunten van de strategie die we nastreven is het implementeren van een hoge kwaliteitsnorm in product en ontwerp in combinatie met uitstekende locaties en aantrekkelijke prijzen.

De basis voor de continue groei van de afgelopen jaren zijn tevreden gasten en gemotiveerde medewerkers. Het netwerk van locaties in Duitsland en Europa moet tegen 2020 aanzienlijk worden uitgebreid. Het uitgangspunt van het bedrijf is om verschillende hotelmerken te ontwikkelen die voldoen aan de individuele behoeften van de gasten aan comfort en een goede locatie tegen aantrekkelijke prijzen.

Zie hoe Sourcify haar inkoop digitaliseert met Onventis in onze Customer Reference Video.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Hotel Industry & Gastronomy

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.