Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Transdev GmbH

Het lokale openbaar vervoer is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bussen en treinen maken mensen mobiel, brengen ze van A naar B en verminderen de verkeersbelasting op de wegen en voor het milieu. Als grootste particuliere mobiliteitsaanbieder in Duitsland brengt Transdev jaarlijks ongeveer 255 miljoen passagiers naar hun bestemming. Onze missie voor moderne mobiliteitsoplossingen is het leveren van op maat gemaakte, innovatieve diensten voor elke regio.

Meer dan 6.900 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze bijzondere klantgerichtheid. Om onze passagiers en klanten een aantrekkelijke en economische dienstverlening te kunnen bieden, vertrouwen wij op individuele en hoogwaardige oplossingen. Met hoge eisen op het gebied van veiligheid en comfort en innovatieve mobiliteitsconcepten zijn we aan het winnen

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Verkeer & Logistiek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.