Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Mark-E Aktiengesellschaft

ENERVIE – Südwestfalen Energie und Wasser AG is het concern dat bestaat uit Mark-E Aktiengesellschaft, Stadtwerke Lüdenscheid GmbH en ENERVIE Vernetzt GmbH in het zuiden van Noordrijn-Westfalen.

De ENERVIE Groep levert elektriciteit, gas, warmte en drinkwater aan ongeveer 400.000 klanten en energiehandelspartners. Dit betekent dat ENERVIE een van de grootste onafhankelijke energiedienstverleners is met een eigen productie in Noordrijn-Westfalen en ook staat voor efficiënte energieoplossingen in heel Duitsland.

De ENERVIE Group vervangt haar bestaande SRM systeem door de toekomstvaste en gebruiksvriendelijke e-procurement oplossing van Onventis.

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van de ENERVIE Group en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiële kostenbesparingen en procesoptimalisatie.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Energie- & Nutsbedrijven

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.