Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Airport vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

Luchthaven Düsseldorf introduceert de cloud-inkoopoplossing Onventis op haar inkoopafdeling.

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van Flughafen Düsseldorf GmbH en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van de onderneming door besparingen op materiaalkosten en procesoptimalisatie.

Met haar modules sluit Onventis naadloos aan op hun ERP-systeem (SAP). Hierbij gebruiken zij Onventis onder andere voor de inkoop van diensten en producten, van koffie tot IT-materialen en van bouwmateriaal tot montagediensten.

Als luchthaven hebben zij een verschillende warehouses welke elk weer verschillende facetten van inkoop nodig hebben. Zo worden  er diensten afgenomen die binnenkomen als digital service note welke kan worden vergeleken met de goods receipt welke ontvangen wordt bij het ontvangen van een product.
Ook worden uitvragen gestandaardiseerd met de sjabloonfunctionaliteit zoals bijv. die van bouwmaterialen en bouwdiensten.

Daarnaast worden alle leveranciers beheerd met de Supplier Master Data module waarin de ook de mogelijkheid bestaat om leveranciers te beoordelen.

Als luchtvaarthub is Düsseldorf Airport de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen met ongeveer 25,5 miljoen passagiers in 2019. Meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen stijgen op van DUS naar ongeveer 200 bestemmingen wereldwijd. Bovendien zorgt de luchthaven als grootste werkplek in Düsseldorf met meer dan 20.000 arbeidsplaatsen voor aanzienlijke werkgelegenheidsimpulsen voor de staat.

www.dus.com

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Verkeer & Logistiek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.