Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Gemeentelijke nutsbedrijven Osnabrück

Stadtwerke Osnabrück is als “kwaliteitsbedrijf” verantwoordelijk voor de levering van elektriciteit, gas, stadsverwarming en drinkwater, alsmede voor de exploitatie van de busdiensten, de openbare baden, de riolering en de haven van Osnabrück.

Het adviesbureau Metroplan heeft Stadtwerke Osnabrück als nieuwe klant gewonnen met de webgebaseerde inkoopoplossing van de cloudaanbieder Onventis.
Als een van de toonaangevende adviesbureaus voor procesoptimalisatie en digitalisering ontwikkelt Metroplan individuele digitaliseringsstrategieën voor zijn klanten.

Als gecertificeerde Onventis partner ondersteunt Metroplan haar klanten bij de implementatie van de Onventis Open Procurement oplossingen.

Stadtwerke Osnabrück is als “kwaliteitsbedrijf” verantwoordelijk voor de levering van elektriciteit, gas, stadsverwarming en drinkwater, alsmede voor de exploitatie van de busdiensten, de openbare baden, de riolering en de haven van Osnabrück.

Met hun producten, diensten en aanbod geven de gemeentelijke nutsbedrijven vorm en invloed aan talrijke gebieden van het dagelijks leven in en rond Osnabrück. Met meer dan 1.200 medewerkers – inclusief participaties – werken we dag na dag aan de verbetering van de kwaliteit van het leven in de stad en de regio.

www.stadtwerke-osnabrueck.de
www.metroplan.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Energie- & Nutsbedrijven

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.