Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

METZ CONNECT

METZ CONNECT vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

Met Onventis Buyer introduceert de METZ CONNECT Group een centraal e-procurement systeem voor de inkoop van indirecte en kapitaalgoederen. Een uitrol van de oplossing bij alle dochterondernemingen van METZ CONNECT is gepland. Met het nieuwe systeem worden de inkoopprocessen in de loop van de tijd geoptimaliseerd. METZ CONNECT gebruikt de modules op het gebied van Procure-to-Pay, Source-to-Contract en Supplier-Management. De Onventis mobiele app wordt ook gebruikt voor versnelde goedkeuringsprocessen.

Als partner van talrijke internationale bedrijven biedt METZ CONNECT competentie op basis van 40 jaar ervaring in gestandaardiseerde en op maat gemaakte systeemoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de aansluittechniek: of het nu gaat om printplaatcomponenten of klemmenblokken in besturingselementen, koper- en glasvezelcomponenten voor netwerkbekabeling of intelligente I/O-componenten in besturingskasten voor de gebouwautomatisering. Veel gebieden van het dagelijks leven, waaronder complexe toeleverings- en productieketens in de industrie, vereisen een intelligent netwerk van de betrokken apparaten en componenten. Voor al deze toepassingssituaties biedt METZ CONNECT volledige service van de printplaat tot het internet.

www.metz-connect.com

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Elektronica & meettechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.