Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

AKKA GmbH & Co. KGaA

Als internationale ingenieurs- en technologieconsultinggroep in de voorhoede van de digitale en verbonden wereld stuurt AKKA de innovatie aan voor ‘s werelds grootste industriële bedrijven.

AKKA is geboren met een passie voor technologie. Het is ook de basis voor een duidelijke visie op de toekomst. In de afgelopen 30 jaar hebben we ons gevestigd als wereldmarktleider op ons gebied. Dit hebben we bereikt met een evenwichtige strategie die organische groei combineert met gerichte acquisities.
Wat we doen

Wij stimuleren innovatie en zakendoen voor ‘s werelds grootste industriële groepen. Door te anticiperen op de marktuitdagingen en adequaat te reageren, katalyseert AKKA de innovatieprocessen van zijn klanten en verkort het de time-to-market voor hun digitale portfolio.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: automobiel/ voertuigbouw/ leveranciers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.