Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Gerhardi

GERHARDI Kunststofftechnik GmbH ontwikkelt en produceert geavanceerde kunststof onderdelen voor het interieur en het exterieur van een toekomstgerichte automobielindustrie.

De eisen aan de ondergrond zijn in de automobielindustrie hoger dan in bijna elke andere sector. Dit is precies wat we bij GERHARDI Kunststofftechnik weten en we behandelen deze claim dag na dag. Niet alleen diverse spuitgietdelen en de modernste galvanisatietechnieken, maar ook talrijke afwerkings- en verwerkingsmethoden vullen onze kerncompetenties aan en vormen onze knowhow.

Met meer dan 1.000 medewerkers in onze vestigingen in Lüdenscheid, Altena, Werdohl en Ibbenbüren in Duitsland en in onze nieuwe fabriek in Montgomery USA brengen we dit dagelijks in de praktijk en ontwikkelen en produceren we geavanceerde kunststof onderdelen voor het interieur en het exterieur van een toekomstgerichte auto-industrie. Onze knowhow in combinatie met innovatieve creativiteit, flexibiliteit en de hoogste kwaliteitseisen vormen de basis van onze ontwikkelings- en productieprocessen.

Bekijk onze Customer Reference Video om te zien hoe Gerhardi zijn inkoop bij Onventis digitaliseert.

Customer Case Gerhardi

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: automobiel/ voertuigbouw/ leveranciers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.