Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

IntegrityNext

Solution partner

0
Cooperation since

Het IntegrityNext-platform stelt bedrijven in staat om snel en kosteneffectief hun leveranciersbestand te controleren op duurzaamheidsgerelateerde regelgeving (bijv. due diligence-wetgeving in de toeleveringsketen), normen (bijv. internationale mensenrechten en arbeidsrechten) en vrijwillige toezeggingen (bijv. decarbonisatie van de toeleveringsketen/Net Zero). IntegrityNext helpt klanten ESG-risico’s in de waardeketen te identificeren en te managen, om risico’s voor reputatieschade en financiële risico’s te verminderen en de duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

Door Onventis aan te sluiten op het IntegrityNext-platform, waarborgen inkooporganisaties conformiteit met relevante duurzaamheids- en compliancenormen. Klanten ontsluiten via de interface ESG-gegevens van leveranciers, voeren op basis van deze gegevens duurzaamheidsanalyses uit en monitoren in real-time hun toeleveringsketen.

integritynext.com

IntegrityNext-Logo-250x250

Het doel van de samenwerking, binnen de Onventis Source-to-Pay Suite, is om ESG-risico’s in de toeleveringsketen in een vroeg stadium te identificeren om naleving van wettelijke due diligence- en duurzaamheidsvereisten te garanderen. Inkoopteams voeren regelmatig risicoanalyses uit op basis van geautomatiseerde leveranciersbeoordelingen en nemen preventieve maatregelen.

Katrin Ostheimer |
IntegrityNext |
Head of Partner Management

Meer oplossingspartners met add-on softwareoplossingen

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.