Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Bisnode

Solution Partner

0
Samenwerking sinds

Bisnode is een van de toonaangevende Europese aanbieders van digitale bedrijfsinformatie met vestigingen in 19 landen. Als onderdeel van het gerenommeerde Dun & Bradstreet-netwerk biedt Bisnode toegang tot bedrijfs- en economische gegevens van meer dan 300 miljoen bedrijfsadressen uit 220 landen. Actuele informatie over bedrijven, personen en balansen is online in te zien via Bisnode. D&B Duitsland en de bedrijvengroep Hoppenstedt opereren sinds 2013 onder de naam Bisnode Duitsland.

Met de Bisnode Connector biedt Onventis een integratie van bedrijfsinformatie. Via Onventis Buyer hebben klanten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de uitgebreide economische gegevens van hun leveranciers, in het bijzonder over financiën, bedrijfsrisico’s en onderlinge relaties tussen bedrijven.

www.bisnode.de

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.