Dennis-Web

Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Wolff & Müller

WOLFF & MÜLLER is een holistische bouwdienstverlener – met uitgebreide bouwdiensten, eigen constructie en grondstoffen en bouwgerelateerde diensten zoals inkoopoptimalisatie, vastgoedbeheer en personeelsontwikkeling.

Met TradeCore Cloud Procurement naar de toonaangevende inkoopdienstverlener in de bouwsector

WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH gebruikt de BME-gecertificeerde “TradeCore” cloud-inkoopsoftware van de Stuttgart IT-oplossingsleverancier Onventis voor de inkoop van indirecte goederen en diensten. De inkoopdienstverlener, die gespecialiseerd is in procesoptimalisatie en kostenbesparing, zal in de toekomst gestandaardiseerde inkoopprocessen vanuit de cloud aanbieden met centrale toegang tot alle raamovereenkomsten die worden aangeboden onder de merknaam “SYNOSA”.

De inkoopspecialisten van WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH treden op als onafhankelijke inkoopdienstverleners en adviseurs op het gebied van inkoopoptimalisatie. Ze bundelen en onderhandelen de behoeften van indirecte goederen en diensten en gebruiken het gebundelde volume om raamovereenkomsten af te sluiten die ze ter beschikking stellen van hun klanten en partners. Door een inkoopvolume van nu ruim 80 miljoen euro op het gebied van indirecte goederen en diensten te bundelen, worden de inkoopkosten van ruim 500 klanten duurzaam verlaagd.

Als eerste stap werd het op TradeCore gebaseerde e-procurement-systeem geïmplementeerd in de WOLFF & MÜLLER-bedrijvengroep. Onder het motto “Bouwen met enthousiasme” staat WOLFF & MÜLLER met meer dan 2.000 medewerkers al meer dan 80 jaar voor kwalitatief hoogstaand constructiewerk. In de toekomst zal TradeCore er bij WOLFF & MÜLLER voor zorgen dat de inkoopprocessen duurzaam worden geoptimaliseerd. In een recordtijd van slechts 4 maanden werd de operationele inkoop van alle indirecte goederen en diensten van de hele bedrijvengroep omgezet naar het nieuwe cloudgebaseerde inkoopsysteem. In de toekomst zullen alle organisatorische eenheden van de groep hun C-onderdelen en servicevereisten dekken via het nieuwe e-procurement-systeem van WOLFF & MÜLLER PURCHASING PARTNER.

Vanaf maart 2017 kunnen alle klanten en partners van WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH hun inkoopprocessen via SYNOSA optimaliseren in overeenstemming met hun respectieve inkooprichtlijnen en goedkeuringsprocessen en hun inkoopkosten verlagen door centrale toegang tot alle raamovereenkomsten.

Met TradeCore streeft WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH het doel na om haar marktpositie als strategische inkoopdienstverlener voor indirecte goederen en diensten verder uit te bouwen en, naast uitstekende inkoopvoorwaarden, haar klanten een aanzienlijke meerwaarde te bieden door procesoptimalisatie bij inkoop.

“Doorslaggevend bij onze beslissing om samen te werken met Onventis was, naast het volledig in kaart brengen van de end-to-end processen van indirecte inkoop bij ons moederbedrijf, de mogelijkheid om onze inkooppartners en klanten een innovatief en toekomstgericht cloudplatform aan te bieden. De combinatie van aankoop- en handelsplatform maakt TradeCore uniek ”, zegt Ignazio Gentile, Managing Director van WOLFF & MÜLLER PURCHASING PARTNER.

Over Onventis GmbH

De IT-oplossingsleverancier Onventis ondersteunt haar klanten bij in- en verkoop onder het motto ‘Connecting Buyer and Supplier’ met efficiënte en veilige inkoopoplossingen vanuit de cloud. Sinds de oprichting in 2000 heeft de cloudpionier zich gevestigd als een internationale expert voor strategische en operationele inkoop in een holistische digitale workflow met het modulaire e-procurementplatform TradeCore. Wereldwijd optimaliseren meer dan 300 klanten uit de industrie, service en handel hun gehele inkoopproces met het geïntegreerde cloudplatform. Met meer dan 250.000 TradeCore-gebruikers, meer dan 5 miljard transactievolumes en 15 jaar inkoopexpertise is Onventis een sterke partner en biedt naast een gebruiksvriendelijke totaaloplossing ook uitgebreide diensten op het gebied van e-procurement vanuit één bron: van procesadvies via implementatie tot technische ondersteuning en individuele trainingsprogramma’s. Het Duitse bedrijf heeft ongeveer 50 mensen in dienst op het hoofdkantoor in Stuttgart en op de twee ontwikkelingslocaties in Düsseldorf en Sofia. Meer informatie op: www.onventis.de

Over WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH

WOLFF & MÜLLER EINKAUFSPARTNER GmbH is een bedrijf van de WOLFF & MÜLLER-groep. Met jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van inkoop van indirecte goederen en diensten, optimaliseert de inkoopspecialist de inkoopkosten en inkoopprocessen voor alle bedrijfsgroottes, ongeacht het aantal eisen.

WOLFF & MÜLLER is een van de grootste particuliere bouwbedrijven in Duitsland. De groep is onderverdeeld in drie divisies: bouwdiensten (structurele en industriële bouw, civiele techniek, staalbouw, renovatie van gebouwen, civiele techniek en wegenbouw, bijzondere civiele techniek), bouwmaterialen / grondstoffen (kwartszand, grind / zand, asfalt, vermiculiet) en dienstverlening (inkoopoptimalisatie, energieadvies, Vastgoeddiensten). Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 2.000 mensen in dienst in 28 vestigingen. In 2015 werd een omzet behaald van 730 miljoen euro. www.wolff-mueller.de

Deze klanten vertrouwen op Synosa

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Datenschutz
Wenn Sie unsere Website besuchen, werden möglicherweise Informationen von bestimmten Diensten über Ihren Browser gespeichert, normalerweise in Form von Cookies. Hier können Sie Ihre Datenschutzeinstellungen ändern. Bitte beachten Sie, dass das Blockieren einiger Arten von Cookies Ihre Erfahrung auf unserer Website und den von uns angebotenen Diensten beeinträchtigen kann.