Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

WMF-groep

WMF Group vertrouwt op een modulair e-procurement platform van Onventis

De efficiënte cloud oplossing TradeCore optimaliseert het inkoopproces

Onventis GmbH, een in Stuttgart gevestigde aanbieder van e-procurement oplossingen uit de cloud, heeft weer een belangrijke nieuwe klant binnen de WMF Group: Het internationale merkenbedrijf zal in de toekomst gebruik maken van het modulaire TradeCore platform van Onventis. De cloud-oplossing zal het vorige e-procurement platform van de WMF Group vervangen, zal via interfaces worden aangesloten op de bestaande SAP-landschappen en zal de inkoop nog efficiënter maken in een naadloze digitale workflow. Als gebruikersvriendelijke totaaloplossing voor het gehele source-to-settle-proces stroomlijnt het de procedures, bespaart het kosten en zorgt het voor transparantie bij de inkoop.

De digitale transformatie houdt niet op bij de aankoop – het klassieke inkoopproces wordt volledig elektronisch en sterk geautomatiseerd afgehandeld door het gebruik van enterprise resource planningsystemen. De voordelen liggen voor de hand: de gestandaardiseerde inkoopprocessen besparen tijd en kosten, en het centrale platform creëert ook een veilige basis voor bedrijfsaudits. In de toekomst zal de WMF Group ook gebruik maken van de e-procurement oplossing van Onventis om haar inkoopprocessen bij indirecte inkoop nog efficiënter, gebruiksvriendelijker en transparanter te maken. Het nieuwe partnerschap begint met de vervanging van het bestaande e-aanbestedingssysteem.

Ralf Michalak, Hoofd Inkoop Indirecte Materialen en Diensten bij WMF Group, benadrukt de hoge systeemsnelheid en -stabiliteit, de functionaliteit en de consistentie van TradeCore: “Het totaalpakket van Onventis is voor ons de juiste oplossing op het gebied van indirecte inkoop, omdat het direct kan worden aangesloten op onze SAP systemen en niet-SAP-systemen, onze gebruikers een gebruiksvriendelijke interface biedt met transparante inkoopprocesstappen en ons in staat stelt om e-procurement in lijn met de tijd uit te breiden”. Inkomende goederen moeten overal elektronisch worden geboekt, de aankoop van diensten moet worden versterkt en er moeten elektronische orderbevestigingen worden aangemaakt.

Frank Schmidt, CEO van Onventis, is blij met de verdere nieuwe klantenwerving: “Met TradeCore bieden we een uitgebreide inkoopsoftware uit de cloud voor alle strategische en operationele inkoopprocessen die voldoet aan de groeiende eisen van onze klanten”. De schaalbaarheid van TradeCore maakt het voor de WMF Group mogelijk om in de toekomst ook naadloos uit te breiden met andere modules zoals sourcing of het realiseren van een aanvraagplatform voor leveranciers. Goedkeuringsprocessen evenals rechten en rolconcepten worden in TradeCore opgeslagen als een goedkeuringsworkflow.

De leverancier registreert zich vervolgens zelfstandig in het portaal en wijst zichzelf toe aan zijn individuele productgroepen. Dit stelt de koper in staat om productcatalogi van verschillende leveranciers te combineren tot een multileverancierscatalogus en om tegelijkertijd via meerdere leveranciers naar goederen en diensten te zoeken. Zodra de gewenste artikelen zijn gevonden, kan de koper deze toevoegen aan het winkelwagentje en de bestellingen naar het goedkeuringsproces sturen. De boeking van de goederenontvangst gebeurt rechtstreeks in TradeCore en wordt automatisch via een interface naar SAP doorgestuurd. De tijdspanne tussen aanvraag en levering en de kosten worden aanzienlijk verkort door het leveranciersmanagement en het naadloze digitale proces. Daarnaast verbetert de leveranciersbeoordeling het risicomanagement.

Meer informatie over TradeCore Buyer.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Metaalproductie en -verwerking

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.