Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

WERO GmbH & Co. KG

Al meer dan 60 jaar bedient ons innovatieve en dynamisch geleide familiebedrijf klanten van alle maten en uit alle sectoren. Als gecertificeerde fabrikant van medische producten zijn wij in heel Duitsland en Oostenrijk en via samenwerkingspartners in tal van Europese landen vertegenwoordigd.

Wij hebben in totaal 240 medewerkers, waarvan 120 buitendienstmedewerkers in heel Duitsland, die u ter plaatse persoonlijk advies geven. Met passie en een hoog competentieniveau zorgen wij dagelijks voor de bescherming en het behoud van de gezondheid van de mensen.

Iedereen die verantwoordelijk is voor collega’s of medewerkers weet dat veiligheid en gezondheid op het werk niet alleen tijd en geld kost, maar ook een goed functionerende organisatie smeert en zorgt voor tevreden medewerkers.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Chemie/Farmacie/ Kunststoffen

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.