Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

wedi GmbH

De wedi Groep, met het hoofdkantoor in Emsdetten, is een toonaangevende fabrikant en systeemaanbieder van direct betegelbare, waterdichte douche- en bouwsystemen in Europa en Noord-Amerika. Het uitgebreide productportfolio wordt gecompleteerd door creatieve designelementen en hoogwaardige oppervlakken voor douches op vloerniveau en wandtoepassingen. Met innovatieve systeemoplossingen en gegarandeerde systeemveiligheid biedt wedi wereldwijd duurzame totaaloplossingen voor de planning en inrichting van natte ruimten.

Het familiebedrijf werd in 1983 opgericht door Helmut Wedi en stelt vandaag de dag meer dan 500 mensen tewerk in de hele groep en is actief in meer dan 50 landen.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.