Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

VACUUMSCHMELZE

VACUUMSCHMELZE vertrouwt op Onventis in aanbestedingen

VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG vertrouwt op geïntegreerd Supplier Relationship Management (SRM) en optimaliseert haar inkoop met het e-procurement platform TradeCore van Onventis. Het gebruikersvriendelijke SRM complete systeem van de Stuttgart IT solution provider vervangt de eerdere inkoopsoftware bij VACUUMSCHMELZE en zal als centraal inkoopplatform in de toekomst het gehele bron-tot-regelproces digitaal en volledig geïntegreerd in kaart brengen. De standaard integratie met SAP en met de betaalkaartaanbieder AirPlus ondersteunt de naadloze elektronische gegevensstroom. Modulaire, schaalbare leveranciersmanagement, sourcing, orderbeheer en analyse zorgen voor geautomatiseerde, gestroomlijnde processen, kostenreducties en transparantie in operationele en strategische inkoop.

De digitale transformatie in bedrijven verandert de inkoop voortdurend. Inkoopstrategieën en operationele inkoopprocessen winnen aanzienlijk aan efficiëntie en productiviteit door de instrumentele integratie van intelligente digitale inkoopoplossingen. VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG, een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van magnetische materialen en daaruit geraffineerde producten, heeft de voordelen van gestandaardiseerde inkoopprocessen voor zichzelf onderkend en vervangt nu haar oude inkoopsoftware door de moderne e-procurement oplossing TradeCore van Onventis.

“TradeCore overtuigde ons als een innovatieve en holistische inkoopoplossing met een zeer goed zelfbeheer”, zegt Stefan Schilling, Business Administration Purchasing bij VACUUMSCHMELZE. “De modulaire opbouw van TradeCore stelt ons in staat om in het ideale geval te schalen op basis van de vraag en zonder stappen, evenals het individueel in kaart brengen van het proces van onze inkoop. We beginnen met sourcing, veilingen en ordermanagement. In de tweede stap gaan we verder met de implementatie en strategische optimalisatie van het productiemateriaal en met het beheer van de leveranciers, inclusief de informatie en evaluatie van de leveranciers”.

Bestaande processen, bijvoorbeeld voor het evaluatie- en kwalificatieproces van leveranciers, worden geoptimaliseerd en regels en vrijgaveprocessen worden in het systeem opgeslagen. Op het gebied van orderbeheer profiteert VACUUMSCHMELZE van geïntegreerd geautomatiseerd orderbeheer, dat direct vanuit ERP SAP via gestandaardiseerde interfaces kan worden aangestuurd. De tijdspanne tussen aanvraag en levering en de kosten worden aanzienlijk verkort door het naadloze digitale proces.

“Met VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG vertrouwt een andere internationale klant op ons als partner en leverancier van oplossingen”, zegt Frank Schmidt, CEO van Onventis. “Met TradeCore bieden wij een intelligente cloud-dienstverlening waarmee aan alle strategische en operationele eisen bij de inkoop wordt voldaan en die onze klanten duurzaam succesvol maakt”.

© VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: automobiel/ voertuigbouw/ leveranciers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.