Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Remmers

Remmers vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

De Remmers Group beheert haar inkoop nu holistisch via de cloudinkoopoplossing “Onventis Buyer“. Het bedrijf vervangt zijn bestaande systeem door het cloudplatform en hertekent zijn inkoopprocessen van volledig leveranciersmanagement tot operationele orders met kleine prijsaanvragen tot de aankoop van diensten. Daarnaast zet Remmers haar mobiele strategie consequent voort met behulp van de “Onventis Mobile“-app voor orders en goedkeuringen.

Het middelgrote familiebedrijf Remmers uit Löningen is een fabrikant van bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. De groep van bedrijven verkoopt producten en systemen van de kelder tot het dak in meer dan 40 landen wereldwijd. In de eigen onderzoeksafdelingen van het bedrijf ontwikkelen meer dan 80 specialisten productsystemen voor de bescherming en conservering van componenten en gebouwen. Remmers heeft meer dan 1500 mensen in dienst en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 300 miljoen.

www.remmers.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.