Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Neue Osnabrücker Zeitung

Neue Osnabrücker Zeitung vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

De Neue Osnabrücker Zeitung (NOZ) introduceert de cloudinkoopoplossing Onventis op de inkoopafdeling.

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van NOZ en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiaalkostenbesparing en procesoptimalisatie.

De Neue Osnabrücker Tageszeitung is een regionaal dagblad dat in de regio Osnabrück en Emsland wordt uitgegeven. Als op één na grootste dagblad van Nedersaksen biedt het een uitgebreid aanbod aan informatie over de meest uiteenlopende gebieden van het leven – van regionale evenementen tot de wereldpolitiek.

www.noz.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Media & uitgevers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.