Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Max Wild

Max Wild vertrouwt op Onventis Open Procurement

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van Max Wild GmbH en ondersteunt inkoop bij het vergroten van het succes van het bedrijf door besparingen op materiaalkosten en procesoptimalisatie.

Het familiebedrijf, opgericht in 1955 als een klein transportbedrijf, staat sindsdien voor kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen. Met meer dan 550 medewerkers is Max Wild een aanjager van innovatie in een breed scala aan diensten, waaronder sloopwerkzaamheden, landrecycling, logistiek en systeemontwikkeling.

Bovendien zet het bedrijf zich sterk in voor milieubescherming door middel van energie- en hulpbronnenefficiëntie en stelt zo belangrijke mijlpalen voor ecologisch en duurzaam bouwen.

www.maxwild.com
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.