Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Federal Mogul

Tenneco is een van ‘s werelds toonaangevende ontwerpers, fabrikanten en marketeers van rijprestaties en luchtverontreinigingsbestrijdingsproducten en -technologieoplossingen voor verschillende markten.

Met het hoofdkantoor in Lake Forest, Illinois, is Tenneco een van ‘s werelds toonaangevende ontwerpers, fabrikanten en marketeers van rijprestaties en luchtverontreinigingsbestrijdingsproducten en -technologieoplossingen voor diverse markten, waaronder de markten voor lichte voertuigen, bedrijfsvoertuigen, off-highway apparatuur en aftermarket, met een omzet van 9,3 miljard dollar in 2017 en ongeveer 32.000 werknemers wereldwijd.

Op 1 oktober 2018 voltooide Tenneco de overname van Federal-Mogul, een toonaangevende wereldwijde leverancier aan fabrikanten van originele apparatuur en de aftermarket met bijna 55.000 werknemers wereldwijd en een omzet van 7,8 miljard dollar in 2017. Daarnaast is het bedrijf van plan om zijn activiteiten te scheiden en twee nieuwe onafhankelijke bedrijven op te richten, een aftermarket en ride performance bedrijf en een nieuw powertrain technologiebedrijf.

Op de Onventis Xchange 2017 deed Marcel Luts live verslag in Schwäbisch Gmünd over de digitale transformatie van aankoopprocessen bij Federal Mogul.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: automobiel/ voertuigbouw/ leveranciers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.