Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

EJOT GmbH & Co. KG

EJOT is een middelgrote groep van bedrijven en een specialist in bevestigingstechnologie. De klanten van EJOT komen voornamelijk uit de automobiel- en toeleveringsindustrie, de elektrische en elektronische industrie en de bouwsector.

EJOT biedt een breed scala aan innovatieve bevestigingsmiddelen, met name zelftappende schroeven voor kunststof en metalen, technische vormdelen van kunststof en metaal, een compleet programma voor de bevestiging van de buitenschil van gebouwen, bevestigingsoplossingen voor de bouw van infrastructuur en het ejotherm® -programma voor de bevestiging van warmte-isolatiecomposietsystemen.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Metaalproductie en -verwerking

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.