Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Eckert scholen

Eckert Schulen vertrouwt op Onventis Open Procurement

Dr. Robert Eckert Schulen AG van Regenstauf introduceert het alles-in-een inkoopnetwerk Onventis op de inkoopafdeling.
Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van Eckert Schulen AG en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiaalkostenbesparing en procesoptimalisatie.

Eckert Schulen is een van de toonaangevende particuliere bedrijven voor beroepsopleiding, bijscholing en revalidatie in Duitsland.
Begonnen in de naoorlogse periode heeft het bedrijf zich in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot een loopbaansmederij die tot nu toe meer dan 100.000 mensen in heel Duitsland tot een succesvol einde heeft gebracht.

Op nationaal niveau krijgen momenteel ongeveer 9.000 middelbare scholieren en studenten onderwijs en opleidingen in vol- of deeltijd.
Met bijna 1.800 medewerkers op ongeveer 50 locaties wordt Eckert Schulen in veel landen beschouwd als een vertegenwoordiger van het Duitse onderwijssysteem met talrijke internationale projecten op het gebied van volwassenenonderwijs.

www.eckert-schulen.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Universiteit & Onderwijs

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.