Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Eberspächer

Eberspächer vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

De Eberspächer Groep uit Esslingen introduceert de cloudinkoopoplossing Onventis in haar inkoopafdeling.

Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van de Eberspächer Groep en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiaalkostenbesparing en procesoptimalisatie.

Eberspächer is een van ‘s werelds toonaangevende systeemontwikkelaars en leveranciers van uitlaatgassentechnologie, voertuigverwarmers en airconditioningsystemen voor bussen. Met meer dan 9.000 medewerkers in 28 landen op ongeveer 70 locaties is de Groep vertegenwoordigd in alle belangrijke markten van de wereldwijde automobielindustrie.

www.eberspaecher.com
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: automobiel/ voertuigbouw/ leveranciers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.