Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Parsionate

Solution Partner

0
Samenwerking sinds

Parsionate biedt geautomatiseerde prijsbewaking op basis van de EAN, vooral voor retailers en fabrikanten. De IT-consultants uit Stuttgart analyseren stamgegevens, ontwikkelen passende omnichannel-concepten en implementeren deze op basis van gevestigde standaardsoftware. De prijsvergelijkingsoplossing ‘priceintelligence’ van Parsionate verzamelt gegevens over prijzen, beschikbaarheid en levertijden van ongeveer 5 miljoen producten en 40.000 online winkels in 21 landen.

De “priceintelligence” -oplossing van Parsionate die beschikbaar is in Onventis, wordt gebruikt om marktprijzen te identificeren voor het productassortiment van grote retailgroepen op dag- en uurbasis. Kopers gebruiken de informatie als basis voor productbeslissingen en contractonderhandelingen.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.