Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

ESB Business School Reutlingen

Cooperation Partner

0
Samenwerking sinds

De ESB Business School maakt deel uit van Reutlingen University – een van de toonaangevende onderwijsinstellingen voor internationale en bedrijfsgerelateerde academische opleidingen. Daar studeren meer dan 5.500 studenten aan vijf faculteiten. Als een van de eerste faculteiten in Duitsland introduceerde de ESB meer dan 30 jaar geleden internationale dubbele graden en heeft sindsdien de norm bepaald in de opleiding en bijscholing van jonge managers.

Onventis werkt al enkele jaren samen met ESB Business School als wetenschappelijke partner. In 2019 publiceerde Onventis in samenwerking met prof. Dr. Rainer Kämpf van de ESB en de BME presenteerden voor het eerst de “MKB-inkoopbarometer”. Naast andere universitaire projecten wordt deze samenwerking ook in 2020 voortgezet.

www.esb-business-school.de

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.