Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

WorkFlowWise B.V. wordt Onventis B.V.

Een nieuwe bedrijfsnaam voor de toonaangevende Nederlandse Workflow Automatisering & P2P Software Provider

Stuttgart/ Den Haag, 21 januari 2021 – De Cloud software leverancier Onventis Group, die hard op weg is om de belangrijkste All-in-One procurement oplossing in Europa te worden, maakt zijn volgende mijlpaal bekend. De overgenomen workflow automatiseringsspecialist WorkFlowWise maakt al sinds 2020 deel uit van het Onventis All-In-One Procurement Netwerk en vanaf vandaag zal WorkFlowWise B.V. verder gaan onder de naam Onventis B.V..

WorkFlowWise B.V. is opgericht in 1997 en werd al snel een van de toonaangevendste cloud-gebaseerde workflow automatiseringsbedrijven in Nederland. Met de overname breidt Onventis Group zijn All-in-One Procurement Suite uit, met uitgebreide functionaliteit op het gebied van factuurverwerking, medewerker-declaratieafhandeling en op maat gemaakte Workflow automatisering op basis van het eigen low-code platform. Met de nieuwe bedrijfsnaam “Onventis B.V.” zet de groep de volgende stap in het versterken van het merk in Europa. Daarnaast benadrukt de naamsverandering de eenheid binnen de Onventis Group, welke de afgelopen zes maanden na overname is gevormd.

Met de integratie van Onventis B.V. in de Onventis Group zullen zowel bestaande als nieuwe klanten profiteren van een uitgebreid productportfolio met nieuw toegevoegde mogelijkheden voor het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De WorkFlowWise functionaliteiten voor “Factuurverwerking” en “Medewerker declaratie afhandeling” passen perfect in het bestaande productportfolio. ‘De op low-code gebaseerde “Workflow Automatisering” mogelijkheden bieden de flexibiliteit die nodig is om aanverwante procurement en financiële workflows die niet gedekt worden door onze standaard applicaties te optimaliseren. Met de Onventis All-in-One Procurement Suite zijn zowel de inkoopafdeling als de financiële afdeling in staat hun volledige digitaliseringspotentieel te benutten. Dat resulteert in een aanzienlijke procesoptimalisatie en kostenbesparing,’ voegt Frank Schmidt, CEO bij Onventis Group, hieraan toe.

De samenvoeging van de merken benadrukt ook het naadloze end-to-end karakter van de uitgebreide oplossing. ‘We zijn erg verheugd om deel uit te maken van het Onventis All-In-One Procurement Network. We bieden nu oplossingen voor de digitale transformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen. Met het geïntegreerde productportfolio versterken we vooral onze functionaliteiten voor de strategische, tactische en operationele inkoopprocessen en leveranciersbeheer. We bieden nu oplossingen voor alle aspecten van het source-to-pay proces,’ legt Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis B.V., uit.

Om alle nieuwe en bestaande mogelijkheden te introduceren zullen de komende maanden drie webinars georganiseerd worden. In het eerste webinar zullen Frank en Jerker, persoonlijk de  Onventis Group en alle verbeterde productmogelijkheden introduceren. In het tweede webinar zal dieper ingegaan worden op de Onventis All-in-One Procurement Suite met een 360-graden productpitch. Als laatste deelt een bestaande klant hands-on best practices over e-procurement automatisering.

Aanmelden voor de gratis webinars kan op: onventis.nl/webinars

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.