Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Tilo Schmalz is de Niewe Chief Financial Officer van Onventis

Benoeming van nieuwe CFO bij snelgroeiende Source-to-Pay provider

Stuttgart, 30 November, 2023 – Tilo Schmalz is de nieuwe CFO die verantwoordelijk is voor de financiën van Onventis. Met zijn expertise als investeerder en meer dan een decennium ervaring in de IT-industrie, zal Schmalz helpen het bedrijf verder uit te breiden.

De financiële expert was onlangs CFO van de PROCAD Group, een B2B-softwarefabrikant voor platformoplossingen in product-/document lifecycle management en Configure, Price, Quote, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor verschillende post-merger integraties. Eerder beheerde Tilo Schmalz een breed portfolio van investeringen, variërend van start-ups tot buy-outs, met een omzet in het driecijferige miljoenen euro bereik bij het investerings- en durfkapitaalbedrijf LEA Partners tot 2021. Als onderdeel van de volgende groeifase zal de focus liggen op de internationalisering van financiële processen en systemen, evenals de verdere ontwikkeling van de algehele financiële strategie en oriëntatie van de groep.

Als nieuw lid van de raad van bestuur van het bedrijf, verantwoordelijk voor financiële aangelegenheiden, zal ik een actieve rol spelen bij het vormgeven van de groei van het SaaS business model voor wereldwijde middelgrote ondernemingen. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het succesverhaal van Onventis en het mede vorm te geven. Samen zullen we verdere organische en anorganische groeimogelijkheden benutten in de markt voor Source-to-Pay oplossingen, aldus de recent benoemde CFO van Onventis, Tilo Schmalz, over zijn rol.
Het CFO-profiel van Tilo Schmalz met verregaande strategisch-conceptuele vaardigheden en een holistisch begrip van onze bedrijfsactiviteiten en financiële operaties past perfect bij de internationale focus en groeistrategie van Onventis. Zijn uitgebreide transactie-ervaring en achtergrond in venture capital en private equity maken hem de ideale kandidaat voor de functie van CFO. Met Tilo Schmalz zijn we zeer verheugd om de financiële functie bij Onventis naar een hoger niveau te tillen en groeibevorderende initiatieven binnen de groep te stimuleren, voegt Onventis CEO Frank Schmidt toe.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.