Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Automatiseringsspecialist Onventis neemt Zweeds spend analytics bedrijf Spendency over

22. november 2021 | News

Rijswijk, 23 November 2021 – Onventis heeft de Zweedse spend analytics specialist Spendency overgenomen. Hiermee breidt de All-In-One procurement provider haar productportfolio flink uit. De overname wordt gesteund door software-investeerder Main Capital Partners. De managementteams van Spendency en Onventis delen de gemeenschappelijke visie om gezamenlijk een leidende Europese softwaregroep te worden. En de inkoop- en financewereld te transformeren door middel van één digitaal spend management ecosysteem.

Ik ben trots op deze volgende stap met de Onventis Group. Spendency wordt een volwaardig onderdeel van de Onventis Group en met deze overname breiden we onze Source-to-Pay portfolio uit met toonaangevende spend analytics technologie. Daarbij komt dat we nu aanwezig zijn in de Scandinavische markten en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien biedt de Spendency-oplossing binnenkort veel meer dan alleen het analyseren van uitgaven, zoals kunstmatige intelligentie, process mining en het analyseren van leveranciersrisico’s, de supply chain en duurzaamheid. Samen zijn we op een missie om de inkoop- en financewereld te transformeren door middel van één digitaal spend management ecosysteem.

Frank Schmidt, CEO Onventis

Door toe te treden tot de All-in-Procurement Suite van Onventis is Spendency in staat om maximaal te groeien. Dankzij de enorm toegewijde en getalenteerde mensen bij Onventis, kunnen we na de overname evolueren van een gepassioneerde SaaS-startup met regionale focus naar een oplossing voor de wereldwijde markt. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee de juiste partner gevonden hebben om de ontwikkeling van Spendency te bevorderen, vooral omdat onze oplossing onmiddellijk kan worden aangeboden aan de klanten van Onventis zonder lange integratieprocessen.

Arvid Fredin, voormalig CEO van Spendency en nieuwe Managing Director UK & Nordics

We zijn blij dat we wederom een strategische stap voor Onventis mogelijk hebben gemaakt. Ons doel is om het productportfolio van Onventis uit te breiden en zo de waarde voor de klant te maximaliseren, terwijl we tegelijkertijd aandacht houden voor de culturele fit tussen de bedrijven. Wij zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van Spendency de succesvolle groei van de Onventis Group zal versnellen.

Sven van Berge Henegouwen, Partner en Hoofd DACH-activiteiten bij Main Capital Partners

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.