Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Spend Matters publiceert eerste Vendor Analysis over Onventis

Toonaangevend procurement analist neemt All-in-One Procurement oplossingen onder de loep.

08. juni 2021 | News

Onventis, de oplossing voor onder andere procure-to-pay, source-to-contract, leveranciersmanagement en netwerksamenwerking met focus op middelgrote ondernemingen, is een allesomvattende analyse ondergaan. Het All-in-One Procurement System helpt inkoop- en financiële afdelingen om bijvoorbeeld kostbare en wederkerende processen te automatiseren en om zo waarde toe te voegen aan het algehele bedrijfsresultaat. Cloud-based applicaties automatiseren strategische, tactische en operationele inkooptaken, en zo ook de daaropvolgende financiële processen zoals factuurverwerking op basis van robotic accounting.

Spend Matters, een toonaangevend bedrijf op het gebied van inkoopanalyses, heeft een uitgebreide analyse van Onventis uitgevoerd, waarin een overzicht van de S2C-oplossing, SWOT, concurrenten van Onventis en een marktanalyse zijn opgenomen, en heeft eveneens de technische aspecten meegenomen. Spend Matters beoordeelde de oplossing in haar geheel en zo ook de technologische mogelijkheden. Dit werd gedaan met in ogenschouw nemend de source-to-pay-markt die streeft naar een uitgebreide dekking van alle inkoopuitgaven van een organisatie. Kijkend naar Onventis als een interessante leverancier van source-to-pay-suites, werd het All-in-One Procurement-systeem erkend als een van de weinige volledige S2P-oplossingen gericht op het middensegment van de markt tegen een passende prijs.

We zijn erg trots op de vendor briefing die is uitgevoerd door de toonaangevende bron voor informatie over inkoopoplossingen. De Onventis Vendor Analysis geeft een goed overzicht van onze digitale producten en diensten. De positieve feedback is het bewijs dat we precies dat hebben ontwikkeld waar we met ons spend management platform naar streefden: De erkende All-in-One Procurement Suite voor middelgrote ondernemingen in Europa. Het motiveert ons team om door te gaan op de ingeslagen weg voor onze SaaS-oplossingen op het gebied van B2B inkoop en financiën.

Frank Schmidt, CEO, Onventis

We hebben talloze aanbieders van source-to-pay geanalyseerd en daar bovenop nog een flink aantal andere aanbieders (met ofwel S2C- of P2P-oplossingen) die  een klant volledige konden ontzorgen op het gebied van S2P.  Daaruit concludeerden wij dat Onventis buitengewoon vernieuwend is en dat hebben we de afgelopen jaren nauwelijks gezien. Ten eerste is het één van de weinige aanbieders in de sector die zich volledig richt op het middensegment van de markt. Ten tweede kan Onventis de behoeften van een organisatie op het gebied van indirecte, diensten en directe sourcing ondersteunen, wat lang niet alle platforms kunnen.

Michael Lamoureux, Research Analyst, Spend Matters

Over Onventis

Al sinds 2000 is Onventis een cloud pionier voor de digitale transformatie van inkoopprocessen en financiële processen. De cloud-gebaseerde software Onventis Buyer is een alles-in-een procurement systeem dat bedrijven helpt bij het beheren van hun bedrijfsuitgaven met als doel financiële controle, efficiëntie, naleving en kostenbesparingen te realiseren. Het stroomlijnt en automatiseert alle processen van source-to-pay, waaronder ook netwerksamenwerking met leveranciers. Het Onventis Netwerk verbindt bedrijfsprocessen voor kopers en leveranciers, eenvoudig en veilig. Wereldwijd genereren meer dan 1.000 bedrijven met zo’n 450.000 gebruikers in het Onventis netwerk een jaarlijks bedrijfsvolume van ruim 10 miljard euro met meer dan 50.000 leveranciers.

Over Spend Matters

Spend Matters is de toonaangevende bron van informatie over oplossingen voor inkoop- en supply chain-professionals. Door de combinatie van diepgaande technologie-analyses en adviesdiensten op maat met dagelijkse nieuwsberichten en onderzoek op basis van abonnementen, wordt Spend Matters door zowel CPO’s, consultants, investeerders als leveranciers van oplossingen vertrouwd als hun informatiepartner op het gebied van inkooptechnologie. Spend Matters is eigendom van en wordt beheerd door Azul Partners Inc.

De originele tekst van het tweedelige Spend Matters artikel was gepubliceerd in het Engels.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.