Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Onventis biedt Peppol-connectie aan voor haar klanten

Klanten van Onventis kunnen vanaf nu direct eFacturen ontvangen via het Peppol netwerk binnen komen. Via haar eigen eInvoicing service stelt Onventis haar klanten in staat om nagenoeg alle soorten e-Facturen te ontvangen en te verwerken in onze Onventis Invoice Processing module.

eFacturen kunnen nu ook binnenkomen via het Peppol-netwerk

E-facturatie is niet uitsluitend een dienst van Onventis. Het behalen van zoveel mogelijk waarde en succes hangt samen met het aantal leveranciers die e-facturatie toepassen. Om haar klanten direct zoveel mogelijk waarde te kunnen bieden heeft Onventis het mogelijk gemaakt om haar klanten aan te sluiten op het Peppol-netwerk.
Voorheen stond het Peppol-network vooral bekend als oplossing voor het factureren aan overheidsinstanties (B2G) vanwege de e-facturatieplicht. Dit is echter verleden tijd aangezien de voordelen enorm zijn. Vele particuliere bedrijven zien de voordelen van dit netwerk effect. Ze volgen hetzelfde proces en sluiten ook aan op het Peppol-netwerk. Het netwerk groeit daardoor aanzienlijk en zal dus steeds populairder gaan worden in de B2B-markt. Het grote voordeel van dit internationale netwerk is dat als een organisatie eenmaal is aangesloten, e-Facturen uitgewisseld kunnen worden met alle andere aangesloten organisaties. Het Peppol-netwerk wordt internationaal gezien als het standaard netwerk voor e-facturatie.

Request a Demo now

Our e-procurement experts present you the Onventis All-in-One procurement network.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.