Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

TROX

TROX GmbH is een leider in de ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, apparatuur en systemen voor de ventilatie en airconditioning van ruimtes.

Het volledige source-to-settle proces zal in de toekomst via het cloudplatform worden afgehandeld.

TROX GmbH is een leider in de ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, apparatuur en systemen voor de ventilatie en airconditioning van ruimtes. Met 30 dochterondernemingen in 28 landen op alle 5 de continenten, 14 productievestigingen en verdere importeurs en agentschappen, is het bedrijf aanwezig in meer dan 70 landen. Opgericht in 1951, wereldwijd marktleider TROX genereerde €455 miljoen aan inkomsten in 2014 met 3.700 medewerkers wereldwijd. Voor een bedrijf van deze omvang is het belangrijk dat zowel de processen als de ondersteuning van de informatietechnologie passen bij de omvang van het bedrijf. In het geval van TROX worden de processen die in een ouder e-procurement systeem in kaart zijn gebracht, eerst overgebracht naar een nieuw, modern en uniform systeem voor Supplier Relationship Management (SRM). De specialist voor binnenklimaat en ventilatie componenten en systemen heeft besloten om de cloud-based oplossing TradeCore Buyer van Onventis te implementeren, die TROX in staat stelt om extra processen te integreren en het SRM te integreren in het bestaande ERP systeem.

Meer dan 80 procent van de bedrijven in Duitsland wil niet meer zonder relatiebeheersystemen met leveranciers. Dit was het resultaat van een studie van de BME, de Universiteit van Würzburg en HTWK Leipzig over het onderwerp “Elektronisch Aanbesteden 2015”. TROX GmbH wil ook op dit gebied haar processen continu verbeteren en heeft daarom besloten tot een nieuw SRM systeem, omdat het bestaande niet meer voldeed aan de huidige eisen. “We zochten naar een oplossing die ons in staat zou stellen om enerzijds onze operationele inkoopprocessen eenvoudiger en dus efficiënter te maken, terwijl anderzijds het systeem uitbreidbaar en dus duurzaam toekomstgericht moet zijn”, zegt Thilo Bußmann, Hoofd Inkoop en geautoriseerde ondertekenaar bij TROX GmbH. Bovendien moet de oplossing kunnen worden aangesloten op het bestaande ERP-systeem en zorgen voor de snelst mogelijke en ongecompliceerde integratie van de ongeveer 800 gebruikers.

Frank Schmidt, Managing Director van Onventis GmbH: “De uitdaging is om kanalen die voorheen afzonderlijk bestonden, met elkaar te verbinden”. Met Onventis, de specialist voor e-procurement oplossingen uit de cloud, heeft TROX een competente implementatiepartner voor het project gevonden. “Naast kennis en ervaring waren we overtuigd door de zeer gebruiksvriendelijke oplossingen. Met name de gegevensbescherming en de rechtszekerheid van een Duitse cloudaanbieder waren ook belangrijke redenen om voor Onventis als nieuwe partner te kiezen”, legt Bußmann uit.

Doel: Verdere uitbreiding van de elektronische inkoop en standaardisatie van processen

Bedrijfsprocessen kunnen met de nieuwe oplossing nog beter worden gecontroleerd, vereenvoudigd en in minder tijd worden uitgevoerd. Bußmann: “Met TradeCore Buyer hebben we de mogelijkheid om met één oplossing aan alle eisen van de inkoop te voldoen – van leveranciersmanagement, elektronische aanbestedingen tot aan de orderverwerking. Het nieuwe Supplier Relationship Management systeem zal in het begin worden uitgerold naar alle Duitse locaties. Vervolgens wordt in alle TROX productiebedrijven een opeenvolgende wereldwijde implementatie van de TradeCore oplossing gepland, die in 13 taalversies beschikbaar is. “Als gevolg daarvan zullen alle productiebedrijven vroeg of laat profiteren van uniforme processen en bijbehorende IT-systemen”, aldus Bußmann. Dit maakt een betere centrale planning en controle van inkoopprocessen mogelijk en vormt een concurrentievoordeel.

Zie in onze Customer Reference Video hoe TROX GmbH haar inkoop bij Onventis digitaliseert.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.